uke med skole og jobbing og kåring av....!

Siden skolen begynte på torsdag sist uke har det gått i ett sett. vi har ett kurs om motivasjon og selvinstinkt. det var det merkligste kurset jeg har vært på til nå. 

Det var mye rart i den kurset men jeg fikk motivasjon til å finne  meg en lærlingeplass\ praksisplass fram til juni 2018 når jeg skal begynne med lærlingetiden. jeg er spent om hvor jeg ender opp til slutt. 

Jeg har prøvd 3 plasser å ser om de vil ha meg i praksis men har ikke fått noe tilbake mld på det men det kommer sikkert i morgen. 

Jeg ønsker jeg gikk på studiepåbygg men det hadde jeg ikke søkt på men jeg har en slags påbygg. men det er ett opplegg som er vanskelig å forklare det på. 

Jeg vil komme i praksis fortest mulig men det er ikke mulig for fort heller. 

Jeg skal komme meg ut av lofoten med en lærlingeplass i andre plasser i byer eller andre steder i Norge.

Det jeg ønsker meg mest her narvik, trondheim eller harstad men er ikke sikker på hvor jeg kan dra å få det.

 

Men om jobbingen er det stort sett hjemme jeg jobber å litt i UB.  

Men på gården er det så mye å gjøre her hjemme. når er det inne for sanking av sauer å sortere dem etter størrelser å vekter å skille dem fra mødrene sine. Skille vërene fra å finne ut hvem som skal kåres til beste vër i år å. Det gleder jeg til å dra på vër kåring i år og. Jeg er i cafene å fikser å vasker å selger mat til de som er med. <3 Dommerne får gratis mat siden dem er de lengste som er borte de kommer reisende til lofoten når de skal dømme vërene. 

 

Ha en god dag alle <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits